Készen állunk arra, hogy segítsünk!

Klíma karbantartás

Megbízhatóság

Garancia

minőség

KLÍMA KARBANTARTÁS BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKE, FEJÉR MEGYE

Miért kell a klíma berendezéseket, légkondikat időszakonként a tisztítás mellett karban is tartani?

klíma készülék garanciájának a megőrzéséért a garancia időn belül évente egyszer mindenképp szükséges a szakember által elvégzett klíma karbantartás.

A klíma karbantartása rendkívül fontos, mert a nem szükségszerűen karbantartott légkondicionáló berendezés betegségeket okozhat. Ez az első és legfontosabb szempont, ami a munkafolyamat szükségességét alátámasztja. Számos gomba és baktériumfaj is megtalálható egy-egy használatban lévő készülékben, hiszen ezek a fajok rendkívül kedvelik a nedves, párás helyeket és tisztítás hiányában veszélyes mértékben elszaporodhatnak. A berendezés használata során jelentkező komolyabb légzőszervi tünetek, mint torokfájás, rekedtség, nehézlégzés, mellkasi fájdalom, akár figyelmeztető jelek is lehetnek. Mindezeket a karbantartott készülékek nem okozhatják, tisztítás nélkül viszont egészségtelen levegő kerül légterünkbe, amit belélegzünk.

Klíma karbantartás gyakorisága

A klíma karbantartását a tisztítás mellett érdemes évente egy alkalommal elvégeztetni.

Míg a klíma tisztást te is el tudod végezni (Klíma tisztítás házilag cikkünket olvasd el erről.), addig a karbantartást bízd mindenképpen szakemberre! Miért?

A klíma karbantartás során részlegesen szétszedjük a klímát, méréseket végzünk, folyadék szivárgást ellenőrzünk stb. A klíma karbantartásnál nálunk a tisztítás is beletartozik a munkába!

Tehát a karbantartás olyan szakértelmet igényel, amivel valószínűleg nem rendelkezel, de el kell végezni ahhoz, hogy a klímád jól működjön.

Hogyan zajlik a szakembereink által elvégzett szakszerű klíma tisztítás?

légkondi hűt fűt 2

A megrendelők igényeit maximálisan figyelembe vesszük, törekszünk a gyors és pontos munkavégzésre. Ajánlatkérés esetén rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk.

Árajánlatunk alapján, ami rejtett költségeket nem tartalmaz, azonnal eldöntheted, hogy megrendeled-e a tisztítási, karbantartási, esetleg egyéb szerelési munkálatokat. Az esetleges javítások díjai természetesen a meghibásodás okától, a beszerzendő alkatrészek áraitól függnek. 

Az elvégzett munkára természetesen garanciát vállalunk. 

klimanivo blog kép 4

Klíma karbantartás

A megbeszélt időben érkezünk és rejtett költség nélkül végezzük el a munkát!
HUF 12 000
  • Mit tartalmaz a klíma karbantartás?
  • Beltéri egység szűrőinek tisztítása.
  • Beltéri egység gombaölő kezelése.
  • Kültéri egység teljes tisztítása.
  • A hűtőközeg töltet mennyiségének ellenőrzése.
  • Szivárgás ellenőrzés.
  • Hűtő / fűtő érték ellenőrzése.

kérj időpontot most!